Материалы за 28.05.2025 » Х.АбдуллинСредняя школа имени
Алматы облысы
Еңбекшіқазақ ауданы білім бөлімінің
"Х.АбдуллинСредняя школа имени "
отдела образования Шуского района
Приемная
+7(72636) 43-50-93
Бухгалтерия
+7(72636) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
» Материалы за 28.05.2025
Аралық емтихан 2024 - 2025
28
май
2025
Аралық емтихан 2024 - 2025
Аралық емтихан тапсыру туралы хабарлама Мектебімізде 2024–2025 оқу жылының білім сапасын бағалау мақсатында бірқатар сыныптарда аралық емтихандар сәтті ұйымдастырылды. Атап айтқанда, 6 «А», 8 «В», 10 «Г», 5 «В», 5 «Г», 7 «В», 8 «Г» және 8 «В» сыныптарының оқушылары емтихан тапсырды. Аралық бақылау оқушылардың оқу материалын меңгеру деңгейін, ойлау қабілетін, пәнге қызығушылығын бағалауға бағытталды. Емтихан кезінде оқушылар жауапкершілікпен дайындалып, өз білімдерін сенімді түрде көрсете білді.
Қазақ тілі мен әдебиеті пәнінен 10-сынып оқушыларына арналған аралық емтихан
28
май
2025
Қазақ тілі мен әдебиеті пәнінен 10-сынып оқушыларына арналған аралық
Қазақ тілі мен әдебиеті пәнінен 10-сынып оқушыларына арналған аралық емтихан 2024–2025 оқу жылының аралық аттестациясына сәйкес, 10-сынып оқушыларына Қазақ тілі мен әдебиеті пәнінен емтихан ұйымдастырылды. Емтихан оқушылардың функционалдық сауаттылығы мен әдеби туындыларды түсіну, талдау дағдыларын анықтауға бағытталған. 📌 Емтихан мақсаты: Оқушылардың оқу жылы ішінде алған білімін саралау; Танымдық, сыни ойлау қабілеттерін бағалау; Шығарма жазу немесе мәтінмен жұмыс жасау арқылы ойын сауатты
Перспективалық ас мәзірі – 2024–2025 оқу жылы
28
май
2025
Перспективалық ас мәзірі – 2024–2025 оқу жылы
🍽 Перспективалық ас мәзірі – 2024–2025 оқу жылы Оқушылардың дұрыс тамақтануын қамтамасыз ету мақсатында мектепте бекітілген ас мәзірі ұсынылады. Ас мәзірі санитарлық нормалар мен талаптарға сәйкес жасалған және білім бөлімімен келісілген. 📌 1. Перспективалық екі апталық мектеп мәзірі (2024–2025 оқу жылы): 📄 Қарау / Жүктеу 📌 2. Аудан бойынша бекітілген перспективалық мәзір: 📄 Қарау / Жүктеу 🗓 Мәзірлер жыл бойы қолданылады және оқушылардың жас ерекшеліктеріне, күнделікті тағам құнарлылығына сай